Ce caută PSD la Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri !?!

Ce caută PSD la Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri !?!


Centenarul Marii Uniri este o sărbătoare a tuturor Românilor demni de acest Nume.

Bucuria Neamului Românesc este totuşi umbrită, pentru că:                                      

O parte a României Mari se află încă sub ocupaţie străină:  Ruptă în mai multe părţi. Moldova de la Est de Prut se zbate încă în ghearele Rusiei acaparatoare, direct sau prin interpuşi.                                                                                                                                

Situaţia externă este deosebit de gravă: Uniunea Europeană este ameninţată cu destrămarea, Rusia şi-a intenificat politica de cotropire. Speranţa de seninătate vine din America Preşedintelui Trump.                                                                                                        

Pe plan intern, România este astăzi umilită de un partid –PSD, urmaşul PCR, care de la înfiinţarea sa până astăzi a militat pentru distrugerea României Mari. PSD nu este decât noua aparenţă a PCR – între 1921-1944 „secţia România a internaţionalei comuniste” – cu sediul la Moscova, care urmărea desfiinţarea României Mari, declarată „Stat Imperialist”. PSD este urmaşul celor care în 1940, au subscris la răpirea teritoriilor care ne-au fost impuse de Pactul sovieto-nazist. Cu susţinerea Armatei Roşii după 1944, a impus regimul stalinist care ne-a lipsit Patria de suveranitate statală şi a declanşat exterminarea în massă a celor care se puteau împotrivi totalitarismului. PSD este uzurpatorul „Revoluţiei” din Decembrie; liderii săi sunt anchetaţi pentru crimele din Decembrie 1989 şi de la Mineriada din Iunie 1990; pentru corupţia generalizată. PSD manipulează din 1989 încoace dosarul „Basarabia” în chip trădător.

Şi astăzi, dincolo de hoţiile briganzilor din FSN, care conduc Ţara prin jaf, fraudă şi şantaj, marele scandal, care face ca limita de suportabilitate a românilor să fie depăşită, este mascarada prin care PSD-ul încearcă să jubileze, culegând  festivism roadele faptelor glorioase ale celor pe care i-au ucis în închisori şi lagăre de muncă silnică şi îi dispreţuiesc astăzi.

Astăzi PSD încearcă să se împăuneze cu luminile Centenarului Marii Uniri.

FSN şi acoliţii săi (ALDE etc.) nu au ce căuta la sărbătoarea celei mai mari bucurii pe care noi Românii adevăraţi o avem la împlinirea unei sute de ani de la desăvârşirea idealului multi-secular: adunarea tuturor Românilor în graniţelor unuia şi aceluiaşi stat. Impostura  PSD nu are ce căuta la ceremonia de la Alba-Iulia!

Poporul Român este scârbit de o clasă politică amorală, incultă şi hrăpăreaţă. Tocmai aceste împrejurări cer ca oamenii cinstiţi, responsabili şi competenţi, – creştinii din Ţara aceasta – fiecare să se implice în partidul politic pe care îl preferă, spre a primeni în cel mai scurt timp clasa politică. Ni se cere o dăruire sporită pentru binele Cetăţii, împlicarea oamenilor de caracter, puternici spiritual, în viaţa publică.

Nu PSD-iştii lui Dragnea sunt de blamat dacă ar reuşi să facă şi din Centenarul Marii Uniri apoteoza întoarcerii la partidul unic – ci noi, dacă nu ne implicăm în lupta pentru apărarea Neamului Românesc.

Ion VARLAM  – Preşedinte   

Liviu PETRINAPreşedinte Executiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *