BASARABIA, azi administrată sub numele de  ,,R. Moldova,, Soluția Morală și Legală:   Re-Unirea cu România

BASARABIA, azi administrată sub numele de ,,R. Moldova,, Soluția Morală și Legală: Re-Unirea cu România

1. Evenimentele din Municipiul  Chișinău al României arată din nou, în acest Iunie 2019,  că singura soluție morală și legală pentru  Teritoriile  Românesti  Răsăritene  este Re-Unirea lor cu Patria-Mama: România.

2. Poporul Român are dreptul la reîntregire.Acest drept este indiscutabil, inalienabil și imprescriptibil. Acest drept este întreg, neatins și nealterat după legile internationale azi în vigoare.

Acest drept nu poate fi anulat de o crimă (=Pactul Ribbentrop-Molotov), nici de efectele crimei, nici de faptele care continuă actul criminal și care contravin în mod evident dreptul international în vigoare.
A revendica  acest drept  -având  probe inatacabile, în mod pașnic și civilizat, dar cu hotărâre  deplină-  este normal, moral și legal.

3. ,,Independența R. Moldova,,  este  un pas spre Re-Unirea cu România.

,,Independența,,  a fost proclamată pentru a putea ieși de sub ocupantul sovieto-rusesc.  Însuși Actul de ,,Independență,,  condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov. Iar acest Pact  a fost declarat  nul-și-neavenit-ab-initio de țările responsabile, inclusiv de URSS și  de Ucraina.

Recunosterea de către București  a ,,R. Moldova,,  s-a făcut cu precizarea  expresă că-i vorba de ,,un al doilea stat Românesc, creat pe un teritoriu al României, anexat prin forță de Rusia. ,, 

Și s-a precizat că ,,independența R. Moldova,,  ,,constituie un prim pas spre eliminarea până la capăt, pe cale pașnică, a consecințelor Pactului Ribbentrop-Molotov îndreptat  împotriva drepturilor și intereselor Poporului Român,, .

4. Este urgentă o soluție pașnică, în spirit creștin-european.

Uniunea Europeană și NATO trebuie să treacă urgent Prutul, în spirit moral și legal, să elibereze Teritoriile Românești din Răsărit de sub ocupația  neo-comunistă  rusească, să le re-aducă în Europa Creștină și Democrată, între Fruntariile Statului Român.

Conducerea  Partidului Corectei Guvernări              

București, Luni, 10 Iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *