Salut pentru Mitingul Diasporei 2019

Salut pentru Mitingul Diasporei 2019

Mitingul DIASPOREI, 10 August 2019

Bine ați venit acasă dragi concetățeni  frați, copii și părinți ai noștri
raspanditi prin lume si care reprezentati o mare parte din comoara de suflet si inteligenta a poporului nostru.


PCG (noul PNTCD) își exprimă solidaritatea cu milioanele  de români  care au luat drumul străinătății,  fiindcă provin din familii  marginalizate de  toti factorii de putere ai Romîniei,  factori  în esență moștenitori ai plevei  poporului român care a fost  asezată în fruntea Țării de ocupația sovietică  și  care s-a menținut la putere prin minciună, furt și crimă dup1989.


     Partidul nostru vrea să reconstruiască o Românie prosperă, dreaptă  și grijulie cu proprii cetățeni, cu o democrație și civilizație  de tip european. Aceasta politică  se bazează nu numai pe principiile după care se ghidează, dar si pe o conducere formată din oameni înțelepți și curajoși care au luptat cu mari sacrificii atât contra comunismului , cât și contra comuniștilor cameleonici rămași la putere după 1989, care au întors România la un feudalism feroce , de care profita din plin.
Noi dorim restaurarea  și ocrotirea proprietății obținute prin muncă  de generații și merite deosebite.


    Noi dorim o educație usor accesibilă, performantă și cu dragoste de Țară și istoria noastră pentru toți copiii, fie că se află departe de Țara sau în sate izolate, transmisă prin  mijloacele  de comunicare moderne.
    Noi dorim un parlament, o administrație, justiție, instituții de apărare a Țarii și a Cetățeanului corecte, democratice, patriotice, cu profesioniști de cea mai mare calitate și cu principii bazate pe morala creștină.
    Noi dorim restaurarea monarhiei ,  cea mai stabilă si mai ieftină formă de stat, garant al democrației și a unei ierarhii sociale meritocratice .
    Principala strategie o reprezintă în primul rând lupta cu sistemul care sufocă Romania de peste 70 de ani. In măsura posibilului,  această  luptă se va face pe principiul îndreptării păcătosului prin dreapta pedeapsă .
   Pentru aceasta , noi am aderat la o alianta antisistem  impreuna cu mai multe asociații și partide care au   scopuri similare.
  Noi dorim ca toți românii , care vor sa revină  Acasă , să găsească aici o Țara în care merită să se întoarcă și,  pentru a realiza împreuna  aceasta,  e nevoie să  ne sprijiniți cu încredere, fiecare după puterile sale .

Alexandra INDRIEȘ-ALFERARU , Membru Fondator al PCG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *