PAVELESCU sub INTERDICTIE

PAVELESCU sub INTERDICTIE

Domnul  Ion VARLAM, fost Consilier al Președintelui PNŢCD Corneliu Coposu, secretar general al Uniunii Mondiale a Românilor Liberi (UMRL),

şi

Domnul  Liviu PETRINA, fost Secretar General și Parlamentar al Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat (PNȚCD), au formulat

                             O CERERE  DE CHEMARE  ÎN JUDECATĂ

a  Domnului  Aurelian PAVELESCU, Preşedintele PNŢCD, cerând Judecătoriei Sectorului II Bucureşti să dispună punerea sa sub interdicție.

Între motivele prezentate, se arată că  Domnul Aurelian Pavelescu a dat în mod constant dovadă de o conduită care nu poate fi considerată decât lipsită de discernământul presupus de lege pentru ca o persoană să se poată îngriji de interesele sale (în înțelesul art 164 alin 1 C.civ.)

Reclamanţii subliniază că, prin conduita sa, Domnul Aurelian Pavelescu a afectat și afectează și în continuare, în mod grav, atât interesele sale cât și ale acestui important partid istoric-PNŢCD.

Domnul Aurelian Pavelescu nu a conștientizat și nu conștientizează nici răul ireparabil pe care l-a făcut pe durata atâtor ani unuia dintre cele mai importante partide politice din istoria României, dar nici răul pe care și-l a făcut și continuă să și-l facă sieși , în sensul în care numele său va fi legat pentru totdeauna în istoria politică a Țării de gravele prejudicii pe care le-a adus PNȚCD.

S-a cerut Instanței internarea Domnului Aurelian Pavelescu  pentru un consult, respectiv supunerii sale unei expertize medico-legale de specialitate și unei anchete sociale.

Biroul de Presă PCG

One Reply to “PAVELESCU sub INTERDICTIE”

 • Ion Florina

  By Ion Florina

  Felicitari!
  Trebuia actionat inca din 23 mai cand a avut tupeul sa faca afirmatia:
  Aurelian Pavelescu despre alianța PNȚCD cu PSD: “Deciziile mele sunt identice cu cele pe care le-ar fi luat Corneliu Coposu și Iuliu Maniu. Să se înțeleagă foarte bine”
  Este o rusine in comportament si politica!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *