ROMÂNIA ÎN CEAS DE CUMPĂNĂ

ROMÂNIA ÎN CEAS DE CUMPĂNĂ

Suntem conștienți de pericolele mari care amenință țara noastră.

Ne gândim pe de o parte la criza sanitară majoră, la situația familiilor și la faptul că ne apropiem cu pași mari de dezechilibre macro-economice cu consecințe sociale grave.

Dar, pe de altă parte, mai îngrijorător decât toate acestea este criza spirituală din acest ceas de cumpănă: desacralizarea în toate sferele de activitate socială, răsturnarea ierarhiei de valori cu desconsiderarea valorilor spirituale și, în principal, a adevărului și carității. Ne exprimăm îngrijorarea profundă privind perspectivele de viitor ale acestei societăți.
Facem deci o chemare către toți cei care împărtășesc dragostea de țară și responsabilitatea enormă a momentului. De pe poziția creștină, prima chemare este cea spre rugăciune.

 Să nu desconsiderăm rugăciunea comunitară, care de la începuturile creștinismului este considerată ca o valoare de prim ordin.

Să ne adresăm Bunului Dumnezeu pentru iertare și binecuvântare.

Să nu uităm niciodată rugăciunea către Preacurata Fecioară Maria, care a foat întotdeauna ocrotitoarea și mijlocitoarea neamului nostru în momentele de cumpănă.

Să ne străduim ca rugăciunea noastră să fie întovărășită de o autentică trăire caritabilă, fără să uităm că iubirea este întotdeauna și iertare și jertfă.

Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România!


Dr. Ioan BOILA.

Membru in Consiliul de Onoare al Partidului Corectei Guvernari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *