CHEMAREA la Vot Bun și RE-UNIRE

CHEMAREA la Vot Bun și RE-UNIRE

Continuatori legitimi ai PNȚCD        -partid istoric martir-

Partidul Corectei Guvernări

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache

Cheamă pe toți Românii din Basarabia, Bucovina și Herța să ajute cu toată puterea la alegerea unui Președinte dedicat poporului său la Chișinău în 1 Noiembrie 2020.

          După 30 de ani de frământări și căutări, astăzi este limpede pentru fiecare om responsabil că singura soluție morală și legală pentru județele Românești administrate sub numele de „R. Moldova” este aderarea la Uniunea Europeană prin Re-Unirea cu România.

          Renegatul și trădătorul de neam Dodon trebuie să fie extirpat din viața politică, răutățile și crimele de care este acuzat sunt o rușine groaznică pentru Neamul nostru, pentru civilizația europeană.

          Suferințele străbunilor, bunicilor, părinților, fraților și surorilor noastre din ultimii 80 de ani, aduse de ocupația bolșevică și rusească, trebuie să ne trezească la realitate și să ne determine să ne implicăm în lucrarea politică fiecare cu înțelepciune și responsabilitate.          

          Noi chemăm și rugăm pe toți Frații noștri care pot vota la aceste alegeri, atât pe cei care au rămas acasă cât și pe cei care și-au găsit rostul în dreapta Prutului sau sunt risipiți la muncă prin Europa să acționeze pe toate căile pentru a-i sprijini și încuraja pe toți românii din „R. Moldova” să se prezinte la vot și să aducă la conducere persoana potrivită pentru a conduce această provincie pe singura cale dreaptă și firească,  pentru păstrarea identității, demnității, siguranței și libertății locuitorilor ei:  Re-Unirea cu Patria Mamă România.

          Așa  Să  Ne  Ajute  Dumnezeu!

Partidul Corectei Guvernări

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache

București, Luni 12 Octombrie 2020

 București, 9 Octombrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *