La Chisinau Zi-de-DOLIU , La Televiziunea din Bucuresti : iresponsabilitate scandaloasa

La Chisinau Zi-de-DOLIU , La Televiziunea din Bucuresti : iresponsabilitate scandaloasa

Către Conducerea Televiziunii Române

          Doamnelor, Domnilor,

În 17 noiembrie 2020 și în 8 februarie 2021 v-am scris în legătură cu modul neglijent în care Televiziunea Națională tratează Basarabia.

Acum vă adresăm un PROTEST ferm față de ignorarea scandaloasă a trecerii la cele veșnice a unuia dintre liderii emblematici de la Chișinău: scriitorul și omul politic Nicolae DABIJA.

Am urmărit cu atenție „principalul telejurnal al zilei”, de la orele 20, de vineri, sâmbătă, duminică și de luni, 15 martie 2021, când la Chișinău a fost Zi de Doliu Național după Nicolae Dabija; TVR – niciun singur cuvânt!!!

Ceea ce ați comis Dumneavoastră prin omisiune este un mare păcat față de Neamul Românesc, o jignire murdară a fraților din Basarabia.

Membrii și simpatizanții noștri sunt revoltați.

Vă cerem să demisionați imediat, înainte de a fi oricum aruncați de Parlament de pe scaunele pe care le ocupați nemeritat, cu o lipsă crasă de demnitate.

Cu amărăciune, cu cel mai puternic oprobriu față de maniera iresponsabilă și dezonorantă, infamantă și scandaloasă în care conduceți o instituție foarte importantă a statului român,

Liviu PETRINA – președinte executiv PCG,

fost Membru al Parlamentului

București, marți, 16 martie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *