Către                                              Postul de Televiziune REALITATEA PLUS

Către Postul de Televiziune REALITATEA PLUS

Stimate Doamne,

Stimați Domni,

Într-o emisiune din după-amiaza zilei de Vineri, 18 Iunie 2021, când se discuta problema demografică a României, Teleziaristul Realitatea Plus a făcut o afirmație fără temei, greșită și dăunătoare. Dânsul a afirmat, ex-catedra, că „Femeia-are-dreptul-să-facă-orice-vrea-cu-trupul-său.”!??

Dincolo de aspectele demografice, Drepturile Omului încep cu Dreptul-la-Viață. Acesta este cel mai important Drept, esențial și determinant pentru toate celelalte drepturi. Pruncul zămislit în sânul Femeii este o ființă-de-Sine-Stătătoare, are toate Drepturile, inclusiv, mai înainte de toate, Dreptul-la-Viață.

          Mama are obligația de a proteja Ființa nou venită pe lume. Este contra-Naturii să-și ucidă propriul prunc. Este contrar perceptelor civilizației creștine.

Știm care este regimul avortului astăzi.

Dar mai știm că acțiunea viguroasă existentă în lume, Campania pentru protejarea vieții-nenăscute va fi considerată în curând o culme a civilizației umane.

        Vă alăturăm, spre edificarea și orientarea Domniilor Voastre,  Poziția unui Partid –apropiat de Asociația noastră –în chestiunile gingașe ale moralei și drepturilor omului.

    Cu Bună-Credință,

    Liviu PETRINA

    Preşedinte al Asociației GPD

    Fost Membru al Parlamentului României

One Reply to “Către Postul de Televiziune REALITATEA PLUS”

 • BELEI IOAN

  By BELEI IOAN

  Felicitari, dle Petrina. Nu am vazut emisiunea la care va referiti, astfel ca nu stiu cine au fost comentatorii si care este orientarea lor politico-morala. Ramane de vazut daca si ce raspuns veti primi.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *