INVITAȚIE Alianță, Convenție, o Forță a Dreptei Românești.

INVITAȚIE Alianță, Convenție, o Forță a Dreptei Românești.

În România sunt mai multe Partide serioase, Asociații și Personalități puternice, care doresc să împlinească idealurile creștine, naționale și democratice pe care le-a promovat PNȚCD.

          Aceste Partide, Personalități și Asociații reprezintă un potențial de mare preț, care poate fi valorificat prin fuziunea unora dintre ele și/ sau prin reunirea acestora într-o Alianță, Convenție, o Forță a Dreptei Românești.

          În acest scop, vom invita Partidele, Asociațiile, Personalitățile respective la o Întâlnire de limpezire a pozițiilor fiecăruia, de Unire  și întemeiere a Noului PNȚCD, a unei Forțe a Dreptei Românești.

          Noua Formație Politică va apăra Credința, Patria, Familia, Democrația, va promova Cinstea și Moralitatea între oameni, va combate minciuna, hoția, corupția și lenea.

          Cu oameni corecți, capabili și harnici vom realiza desprinderea completă de lumea și mentalitățile comuniste, vom readuce între Fruntariile Statului Român Teritoriile noastre din Răsărit, vom asigura României un loc demn în Uniunea Europeană și în NATO, vom face o opoziție cinstită, sinceră, constructivă actualei Guvernări, vom reintra în Parlament, punând toate energiile în folosul Poporului Român.

          Întâlnirea va avea loc la Brașov, în zilele de Vineri 24 și Sâmbătă 25 Septembrie 2021.

          Vă rugăm să vă pregătiți pentru Întâlnire.

          Vă așteptăm cu respect și drag.

Liviu PETRINA

Preşedinte Executiv Noul PNȚCD

Fost Membru al Parlamentului

Fost Secretar General PNȚCD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *