Cuvant de salut, Nicolae Ratiu

Cuvant de salut, Nicolae Ratiu

Pentru PNTMM,

Va doresc mult succes in infiintarea unui partid care sa umple golul moral din politica romaneasca de astazi.

Pentru a realiza acest lucru va trebui sa iei toti foarte in serios acele cuvinte ale tatalui meu, Ion Ratiu: „Voi lupta pana la ultima picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine” Prea multe incercari de a infiinta un partid bazat pe moral si intr-adevar orice nou partid au esuat deja tocmai din cauza diferentelor interne de opinie si a incapacitatii de a gasi un teren comun.

Rezolvati aceasta problema si aveti o sansa. O noua initiativa care sa reprezinte aspiratille tinerei generatii si ale celor dispusi sa slujeasca natiunea cu onestitate  si demnitate este intr-adevar necesar.

One Reply to “Cuvant de salut, Nicolae Ratiu”

 • Enescu Dan Mircea

  By Enescu Dan Mircea

  Cred că aceasta este esența existenței noastre ca partid în România: moralitatea și principiile în a face politică.
  Asta ne diferențiază fundamental de ceilalți actori politici, lumea așteaptă o astfel de atitudine, iar noi avem un ascendent față de ceilalți, pentru că am aplicat și moralitatea și principiile în politica românească.
  Trebuie numai să avem conducători onești, cu tărie de caracter și iubire de țară.
  Sper din tot sufletul ca Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat să își recapete locul pe scena politică românească cât mai curând.
  Eu oricând stau la dispoziția partidului nostru, numai să nu aud de o colaborare cu PSD-ul sau alte partide toxice pentru țară, pentru că nu sunt dispus la compromisuri.
  Noi trebuie să ne prezentăm în fața electoratului permanent cu realizările noastre și cu viziunea despre chestiunea în discuție și astfel vom atrage atenția că partidul nostru există și că este o alternativă necesară pentru țară și pentru fiecare cetățean și în același timp să recuperăm partidul din mâinile lui Pavelescu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *